Våra värderingar

Våra värderingar

Vi mäter vår framgång i hur vi lever efter våra värderingar.

Omtanke − Vi vill väl, Vi värnar och respekterar kund, kollega och oss själva. Och vår planet. Nu och långsiktigt. Att vara omtänksam och snäll betyder inte att vi är mesiga. Tvärtom är vi tydliga. Vi är ödmjuka och medmänskliga proffs!

Tillit − Vi litar på varandra; alla tar vi stort ansvar. Vi tror gott om andra. Vi kommunicerar frekvent och transparent, är goda lyssnare som visar att vi förtjänar att bli litade på. Vi är enkla och prestigelösa proffs!

Skratt – Vi visar att humor, skratt och professionalism definitivt går hand-i-hand. Vi vågar ta risker – tar chansen när den kommer – blir det fel så lär vi av det! Vi firar lärdomar och framgångar. Vi är positiva proffs!

Nyfikenhet − Vi är genuint intresserade av kund, medarbetare och verksamhet. Vi drivs av att förbättra vardagen. Vårt engagemang möjliggör proaktivitet; vi visar driv och flexibilitet. Vi är proffs som inspirerar kund och varandra!

Lediga jobb - bli en del av vårt team

Vem är vi?

Vi har en oformell, vänlig och hjärtlig kultur med flexibilitet och stolta anställda som lyssnar till kunden. Vi värnar alla  våra kunders bästa!

Bli en av oss

Affärskonsult / Projekt- & förändringsledare

Har du erfarenhet av ERP-system och kanske framför allt IFS Applications eller IFS Cloud. Önskar du jobba med seniora medarbetare och vara med och bygga ett bolag där man stöttar framgångsrika företag?

Är du en nyfiken utvecklare?

Ser du möjligheter där andra ser utmaningar?
Vill du arbeta med framgångsrika företag och vidareutveckla deras affärskritiska system?