Har du erfarenhet av ERP-system och önskar att jobba med framgångsrika företag?

Har du erfarenhet av ERP-system och kanske framför allt IFS Applications eller IFS Cloud. Önskar du jobba med seniora medarbetare och vara med och bygga ett bolag där man stöttar framgångsrika företag?

Genom integritet och professionell tyngd bidrar vi till ökad kompetens samt vinst- & strategirealisering för våra kunder. Företaget grundades 2012 i Norge och består av erfarna affärskonsulter och utvecklare. Vår enkla ambition är: Goda råd, smarta lösningar. Detta uppnår vi genom att vara nyfikna, ansvarsfulla och respektfulla mot våra kunder. Align Consulting bistår idag över nittio stora och små företag, och skapar goda resultat på en konkurrensutsatt marknad.

Affärskonsult / Projekt- & förändringsledare

Är du redo att vara med och bygga vårt svenska team?

Vill du vara med och bygga ”det optimala bolaget”?

Det kan låta förmätet, men det är vår målsättning. Ett bolag med starka värderingar och en tydlig kultur. Byggt på sunt förnuft och med hjärta i det vi gör. Allra mest klappar våra hjärtan för att hjälpa kunden. Det är på kundens sida vi står, som en trygg och långsiktig rådgivare. Vi är ödmjuka proffs som inspirerar kunder och varandra. Enkelt och prestigelöst.

Vi söker dig som vill vara med på vår resa. Och inte bara vara med, utan verkligen vara del i hur resan artar sig. Som påverkar vad vi gör, och hur vi gör det.

Känner du igen dig i beskrivningen ovan och dessutom är en fena på IFS Applications eller IFS Cloud är du hjärtligt välkommen att sända in en spontanansökan till oss. Du kan vara en fena som konsult (inom logistik, ekonomi, tillverkning, underhåll etc), som tekniker eller utvecklare; vi och kunderna önskar samtliga dessa kompetenser. Givetvis är du också högintressant om du har en diger erfarenhet som projekt- eller förändringsledare. Ankomna ansökningar hanteras löpande. Ser fram emot en kontakt med just DIG!

 

Välkommen till oss på Align - goda råd, smarta lösningar,

Vi söker dig med relevant utbildning eller arbetslivserfarenhet och med kunskap om affärssystem och helst IFS. Du har några års erfarenhet som konsult och/eller i verksamheten. Oavsett är du ett proffs – du är riktigt vass. Men, trots din stora ämneskompetens är din främsta egenskap din stil. Du är omtänksam. Du tar ansvar. Du litar på andra. Dina kunder är extremt viktiga för dig. Du är nyfiken, och du delar vår övertygelse att skratt och glädje på jobbet borgar för succé.

På Align Consulting blir du å ena sidan en del av ett gediget och ambitiöst företag där varje medarbetare bidrar till ständig tillväxt och kundnöjdhet. Den delen kommer via våra fantastiska norska kollegor. Å andra sidan blir du del av något helt nytt, ett bolag som just är i färd med att sätta sina egna värderingar, sin egen plan. Vill du så bidrar du rejält i det arbetet. Din vardag kommer att präglas av generösa, inkluderande kollegor som skrattar högt och ofta. Om du ser dig själv som mer introvert har vi också fler som du, hos oss finns det plats för alla! På Align handlar det om helheten, där vi möter förslag och nya idéer med ett öppet sinne. Vi står för en informell, inkluderande och stimulerande arbetsmiljö.

Om du har några frågor eller önskar att veta mera, ta gärna ett första informellt samtal eller skicka ditt CV till post@alignconsulting.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.