Om oss

Goda råd, smarta lösningar

Align Consulting är ett oberoende konsultföretag som tillhandahåller både strategiska, funktionella och tekniska tjänster relaterade till implementering, förvaltning och förbättring av affärssystem. Vi är specialister på IFS (Applications och Cloud). Helst jobbar vi på din, kundens, sida, för att säkra att du får ut maximal nytta av din affärssystemsinvestering.

Företaget har för närvarande ca 30+ Aligners med upp till 30 års erfarenhet av IFS, Microsoft Dynamics, SAP och Infor. Vi har specialister inom logistik, ekonomi, underhåll, service  och tillverkning och arbetar ofta i små tvärvetenskapliga team för att förbättra kundens digitala lösningar. Vi är fast beslutna om att bidra till verksamhetsmål, nöjda användare och ökad kompetens hos våra kunder. Vi är kundens oberoende rådgivare, strategiskt och operativt.

Idag har vi kontor Stockholm samt Linköping men jobbar allt som oftast tillsammans nära med er som kund.

Vi arbetar med några av de mest spännande företagen i Sverige och Norge.

Många av våra kunder är ledande inom sin bransch genom innovation och affärsutveckling. Våra kunder håller antingen på att implementera IFS Applications eller IFS Cloud alternativt har affärssystemet redan i drift. Vår uppgift är att säkerställa att våra kunder är så nöjda som möjligt med IFS Applications & IFS Cloud och med det blir ännu mer konkurrenskraftiga.

Lediga jobb - bli en del av vårt team

Vem är vi?

Vi har en oformell, vänlig och hjärtlig kultur med flexibilitet och stolta anställda som lyssnar till kunden. Vi värnar alla  våra kunders bästa!

Bli en av oss

Affärskonsult / Projekt- & förändringsledare

Har du erfarenhet av ERP-system och kanske framför allt IFS Applications eller IFS Cloud. Önskar du jobba med seniora medarbetare och vara med och bygga ett bolag där man stöttar framgångsrika företag?

Är du en nyfiken utvecklare?

Ser du möjligheter där andra ser utmaningar?
Vill du arbeta med framgångsrika företag och vidareutveckla deras affärskritiska system?