Bli en av oss

Varför jobba på Align?

Vi är en varm arbetsplats med stort hjärta, för kund och för varandra. Tillit och omtanke är således två av våra nyckelord. De andra två är skratt och nyfikenhet. Låter härligt, eller hur?

Vår kultur är enkel och prestigelös. Vi är omtänksamma och inkluderande, och vi hjälper varandra och våra kunder till framgång. Det är våra kunders väl som får ett Align-hjärta att bulta som hårdast. Vi är nyfikna, positiva och engagerade människor som är övertygade om att det är helt riskfritt att ha kul på jobbet…

Aleksandra – Senior konsult hos vårt systerbolag i Norge

«Mitt första möte med Align var under ett större projekt där Align var inhyrda som en av aktörerna. Själv jobbade jag för ett annat bolag på den tiden. Jag fick väldigt god kontakt med konsulterna från Align, och imponerades av deras kunskap och professionalism. Kundens bästa var styrande för vartenda beslut de tog, även då det ibland innabar att verkligen utmana kundens egna önskemål. Baserat på erfarenheten med Align som samarbetspartner i detta projekt tog jag kontakt med VD på Align Consulting AS för att höra mer om bolaget. Jag blev introducerad i Align-kulturen och föll för Aligns fokus på de anställdas trivsel, ärlighet och respekt.

Jag är övertygad om att detta är den optimala arbetsplatsen för mig. Här jobbar väldigt olika människor, med varierande bakgrund, olika kompetenser och i olika livssituationer. Likväl är som ett tätt sammankopplat gäng av vänner, som tillsammans arbetar för att driva Align framåt baserat på våra kärnvärderingar. Här blir vidareutveckling och ökad kompetens inte bara accepterat utan också uppmuntrat. Här har man möjlighet att påverka, och man blir sedd och hörd.Vi har intressanta projekt, stora kunder ocg stor möjlighet att utveckla egna kompetensen. Själv känner jag mig priviligierad och stolt som får jobba med så duktiga människor, i ett bolag där arlighet, nyfikenhet och respekt graderas högt.»

Lediga positioner - bli en del av vårt team när vi nu startar upp i Sverige

Vi söker dig som brinner för att leverera kvalitet i världsklass till kund, och som önskar tillhöra ett lag med likasinnade. Du är sannolikt ett proffs ut i fingerspetsarna; ett vänligt, positivt och ödmjukt sådant.

Affärskonsult

Har du erfarenhet av ERP-system och kanske framför allt IFS Applications eller IFS Cloud. Önskar du jobba med seniora medarbetare och vara med och bygga ett bolag där man stöttar framgångsrika företag?

Är du en nyfiken utvecklare?

Ser du möjligheter där andra ser utmaningar?
Vill du arbeta med framgångsrika företag och vidareutveckla deras affärskritiska system?

Vi er alltid på jakt efter nya talanger

Har du lust att bli en del av Align-teamet? Vi är nu och ständigt på jakt efter människor med följande profil
  • Har verksamhets och/eller konsulterfarenhet från ledande affärssystem
  • Motiveras av att skapa värde för kunden
  • Drivs av att ta stort ansvar, samtidgt som du litar på andra
  • Gillar att jobba med olika människotyper
  • Önskar jobba på ett ställe där du ses och blir omtyckt för den du är

 

Om du känner att detta stämmer in på dig ser vi gärna att du sänder oss en öppen ansökan. Vi utvärderar kandidater löpande.