Bli en av oss

Varför jobba på Align?

Hos oss möts du av prestigelösa, samarbetsfokuserade och ansvarstagande individer, som har funnit varandra i en gemensam strävan att skapa den optimala arbetsplatsen – ett tydligt värderingsstyrt bolag.

Vi litar på varandra, vi hjälper varandra, vi tar stort ansvar. Och. Vi har kul tillsammans! Vår framgång avgörs till syvende och sist av om kunden upplever att vi levererar genuin nytta. Är så fallet, vilket vi jobbar kompromisslöst för, är vi säkra på att vi som företag genererar goda resultat.

På Align kommer du att komma i kontakt med modern teknologi och verksamhetsutmaningar i vitt skilda branscher. Spännande kunder och ödmjuka konsulter i världsklass kommer att utgöra din närmsta omgivning.

Som ung får du hos oss strålande möjligheter till nära mentorskap inom det eller de områden du brinner för. Är du redan en senior spelare får du stöttande och utmanande bollplank. Oavsett din ålder och bakgrund ser vi fram emot dina inspel kring hur vi blir ännu starkare framåt.

Vill du hänga med på resan? Vill du rentav påverka den?

Välkommen att ta kontakt!

Lediga positioner - bli en del av vårt team när vi nu startar upp i Sverige

Vi söker dig som brinner för att leverera kvalitet i världsklass till kund, och som önskar tillhöra ett lag med likasinnade. Du är sannolikt ett proffs ut i fingerspetsarna; ett vänligt, positivt och ödmjukt sådant.

Affärskonsult / Projekt- & förändringsledare

Har du erfarenhet av ERP-system och kanske framför allt IFS Applications eller IFS Cloud. Önskar du jobba med seniora medarbetare och vara med och bygga ett bolag där man stöttar framgångsrika företag?

Är du en nyfiken utvecklare?

Ser du möjligheter där andra ser utmaningar?
Vill du arbeta med framgångsrika företag och vidareutveckla deras affärskritiska system?

Vi är alltid på jakt efter nya talanger

Har du lust att bli en del av Align-teamet? Vi är nu och ständigt på jakt efter människor med följande profil
  • Har verksamhets och/eller konsulterfarenhet från ledande affärssystem
  • Motiveras av att skapa värde för kunden
  • Drivs av att ta stort ansvar, samtidgt som du litar på andra
  • Gillar att jobba med olika människotyper
  • Önskar jobba på ett ställe där du ses och blir omtyckt för den du är

 

Om du känner att detta stämmer in på dig ser vi gärna att du sänder oss en öppen ansökan. Vi utvärderar kandidater löpande.

Vill du läsa mer om hur det egentligen är att vara en Aligner?