Är du en nyfiken utvecklare som vill vidareutveckla dina färdigheter i en solid professionell miljö?

Ser du möjligheter där andra ser utmaningar?
Vill du arbeta med framgångsrika företag och vidareutveckla deras affärskritiska system?

Vi har en stor efterfrågan ifrån våra kunder och vill därför stärka vårt utvecklarteam. Som utvecklare på Align Consulting kommer du att spela en central roll i utvecklingen och implementeringen av tekniska lösningar som optimerar applikationer och system för våra kunder. Dina uppgifter kommer att vara relaterade till att se de möjligheter som finns i utvecklingen av applikationer som effektiviserar våra kunders affärssystem, i nära samarbete med våra rådgivare. Som ERP-utvecklare kommer du att arbeta på både teknisk och strategisk nivå, vilket ställer stora krav på din yrkeskompetens. Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med bra kollegor och spännande kunder. Du kommer att bidra till att forma strategiskt viktiga funktioner som kommer att ha stor inverkan på våra kunders fortsatta verksamhet. Vill du använda din tekniska stil för att vidareutveckla och forma affärskritiska system för Sverige och Norges främsta företag? Då är det dig vi letar efter.Viktiga uppgifter kommer att vara:

  • Anpassning och integration
  • Migrering av data mellan system och applikationer
  • Analysera, upptäcka och utveckla system som underlättar vardagen för våra kunder
  • Apputveckling
  • Konfigurera och automatisera
  • Utveckling av rapporter
  • Utveckla optimeringsmoduler för att säkerställa effektiva processer
  • Applikationsutveckling
  • Felsökning och rapportering

 

Vi söker dig med en högre relevant utbildning, gärna inom informationsteknik eller motsvarande, gärna med kunskap om affärssystem som IFS, Infor, SAP eller Microsoft Dynamics. Du har bra teknisk stil, har du några års erfarenhet som konsult är det ett plus. Vi söker en vass hjärna som vill utvecklas hos oss, vi är därför öppna för såväl akademiker som mer seniora utvecklare. På Align arbetar vi med stora, internationella och välrenommerade företag som ställer höga krav på våra tjänster – vilket gör att vi också ställer höga krav på oss själva. Som utvecklare hos oss kommer du att arbeta både kod- och kundutbildad och vara en av företagets viktigaste utvecklare.

På Align Consulting blir du en del av ett gediget och ambitiöst företag där varje medarbetare bidrar till ständig tillväxt och kundnöjdhet. Din vardag kommer att präglas av generösa, inkluderande kollegor som skrattar högt och ofta. Om du ser dig själv som mer introvert har vi också fler som du, hos oss finns det plats för alla! På Align handlar det om helheten, där vi möter förslag och nya idéer med ett öppet sinne. Vi erbjuder ett jobb du kan växa i och vår ambition är att se till att du blir en drivande kraft som säkrar oss ett av de bästa utvecklarteamen i landet. Som företag präglas vi av vår professionalism, samtidigt som vi internt har en informell, inkluderande och stimulerande arbetsmiljö. Vi erbjuder konkurrensvillkor, med en gemensam bonusstruktur, samt bra pensions- och försäkringssystem.

Om du har några frågor eller önskar att veta mera, ta kontakt med Per-Egil, rekryteringsansvarig i Align Consulting.
Utveckling, migrering och integrationer