Weronica Kilander, Align Consulting ABs fjärde medarbetare, är på plats🤩


Snart har Weronica varit på plats hos oss i en vecka. Hennes dagar har innehållit introduktionsmöten med såväl svenska som norska kollegor, men allra mest har de inneburit externt arbete kontra kund.

Vem är då denna för stunden väldigt upptagna Weronica? Vi testar att få svaren direkt från källan:

”Jag har jobbat med affärssystemet IFS länge. I mitt fall är det verkligen väldigt länge, trots att jag fortsatt är rena ungdomen… Redan 1990(!) började jag på dåvarande IFS Sveriges ekonomiavdelning. Under 18 år var jag slutanvändare varav 13 år som redovisningsansvarig, innan jag gick över till supportorganisationen där jag som expert fick möjlighet att använda allt jag lärt mig i vardagen. Supportrollen var givande, jag kom nära alla steg i processen från kundproblem till slutlig leverans och incheckning av kod.

Därefter har jag spenderat flera år med långsiktiga konsult- och förvaltningsuppdrag kontra kund. Affärssystemet IFS har alltid varit centralt, men jag har oftast jobbat med en helhetslösning, på kundens sida. Utöver ”allt” inom finans har jag jobbat med exempelvis roller och behörigheter, attestflöden och inköpsrutiner, och deltagit i ett antal stora projekt och utrullningar.

Nu ser jag fram emot det lilla företagets avsaknad av hierarkier, en förhoppningsvis väldigt familjär stämning, och inte minst att ha riktigt kul på jobbet med härliga kunder och kollegor.”

Vi som känner Weronica vet att hon gillar ordning och reda. Hon gillar listor, och framförallt att kunna stryka saker – att bocka av punkterna. Där är hon smått unik i att hon gärna tar den allra tråkigaste punkten först, för att kunna se fram emot det roliga så länge det går. En omvänd surdeg på något sätt😊

Weronica bor utanför Linköping med man och två söner. Och en katt. Hon uppskattar att sticka och virka (även under informationsmöten) och att påta i trädgården. Men, absolut inte att springa.

Välkommen till familjen, Weronica!