Vi är otroligt glada att få välkomna vår VD Per Aronsson till oss på Align i Sverige!


Tisdagen den första februari, för en dryg vecka sedan, gjorde jag Fredrik och Pia sällskap på Align. En ny milstolpe för mig. Nytt jobb, nytt kontor, nytt passerkort. Delaktighet i att starta ett företag!

De få gånger jag bytt arbetsgivare har alltid inneburit fjärilar i magen. Så även nu. Men, denna gång också något annat. En overklig och kittlande känsla av att tillsammans med ett fåtal andra få bygga något från grunden. Att sätta kultur och värderingar. Att själva fatta alla beslut, på gott och ont. Ingen annan att skylla på; det är vi som ska göra det. Läskigt och utmanande. Men, oj vilken möjlighet! Det ska bli otroligt spännande, en riktig upplevelse som jag unnar alla att någon gång få vara med om!

Min klippa till medgrundare Fredrik och jag känner stor ödmjukhet inför uppgiften. Men också tillförsikt med tanke på den entusiasm vi noterat hos dem av er som kontaktat oss och önskat bli en del av vårt äventyr, att utgöra en viktig del av byggnationen. Tack för ert förtroende – vi ska göra allt för att ni ska känna er hemma! Hemmet är också större än ni kanske uppfattat, då vi upplever ett stort och genuint stöd från våra 20 norska kollegor. På så vis är vi faktiskt både små och nya, och ”stora” och strukturerade, från start!

Tillsammans ska vi göra allt för att ni kunder och potentiella dito ska känna och uppleva det vi står för. Att vi står stadigt vid er sida i med- och motvind. Att vi brinner för att göra er nöjda. Att vi är enkla och prestigelösa, som individer och som bolag. Vi siktar på att göra er IFS-lösning och därtill kopplad verksamhet ännu vassare!

Vi ska benhårt kämpa för att leva upp till vårt motto: Med långsiktighet, ett stort hjärta och ödmjuka konsulter i världsklass inspirerar vi kunder och varandra

Nu har jag inlett arbetsvecka två, och igår gjorde jag också min andra dag på vårt trevliga kontor i centrala Stockholm. Tisdagar tycks bli vår dag på kontoret, vi smålänningar har svårt att motstå att det då erbjuds frukost till oss och alla andra spännande bolag vi samexisterar med. Just igår följdes frukosten av vårt första historiska styrelsemöte i Align Consulting AB. Positivt och framåtriktat! Kan det bli bättre?

Ja, frågan är om inte glädjen var ännu större när jag vid lunch tillsammans med kontorets samlade sportfånar framför stor duk hejade fram de svenska damerna till OS-guld och OS-silver i skidsprint. Wow! För grannsämjans skull var det praktiskt och välkommet med en norsk seger på herrsidan minuterna senare. Som ni hör: En helt vanligt Aligndag på jobbet.

Summerat: Ett nytt äventyr har inletts!

Kanske vill du komma ombord? Kanske vill du bli kund? Hör av dig direkt till Fredrik eller mig så berättar vi mer om Align. Om hur vi ser på oss som arbetsgivare, eller, om hur vi på din sida kan bistå dig som IFS-kund. Hjärtligt välkommen att följa oss på Linkedin och på vår hemsida. Nu kör vi vidare!