Välkommen till Align: Göran Hellström!


Häromdagen, när vi presenterade Martin Lindstrand, antydde vi att ännu en välmeriterad herre började hos oss på samma datum. Den vi åsyftade är alltså Göran Hellström!

Vem är då detta? När vi bad Göran komma med några nyckelord inför presentationen tog han frågan på största allvar och googlade genast fram sina personlighetstyper enligt några standardbeskrivningar. Själva standarden kan vi möjligen lämna därhän, men här kommer hans egenhändigt sammanställda huvudingredienser, snyggt och prydligt strukturerade.

”Det här är jag:

Personlighetsdrag: Tålmodig, noggrann, kritisk, tjänstvillig, lösningsorienterad

Livsmotto: Hellre rätt än fort, en sak i taget

Går igång på: Korrekthet, struktur, fakta, logik, saklighet

Arbetar med: Konfigurationer, anpassningar, migrering

Hobbies: Musik – allt från Bach till Iron Maiden. Spelar klaviatur, gitarr, trummor (not: än så länge inte samtidigt)”.

Vi som känner Göran, och kanske inte heller är fullt lika kritiskt lagda i våra personlighetsdrag, betonar gärna att han är en ytterst kompetent systemutvecklare, en verkligt senior sådan, som därtill har diger kunskap kring många av IFS-applikationens flöden. Således angränsar han till att dessutom vara en affärskonsult. Det är en riktig lagspelare vi talar om, en herre som verkligen triggas av att få ihop lösningar tillsammans med kollegor; lösningar som förbättrar kundens vardag.

Vår nye kollega har jobbat med många av oss Aligners förut. Unisont konkluderar vi att han helt enkelt är en härlig människa, med en stor dos av humor, stundtals åt det något torrare hållet😊 Han håller till utanför Linköping, närmare bestämt i Ljungsbro. Göran nämner som väntat musiken som hobby, men vi vill även lyfta fram hans känsla för att renovera diverse tekniska prylar, gärna smått udda attiraljer med några år på nacken.

Emellertid är han inte bara populär hos vänner och kollegor. Kunderna Suzuki Garphyttan och Rosti var tidigt ute och säkrade hans tjänster i anslutning till Görans start hos oss, vilket vi på Align är stolta och tacksamma för. Ännu någon kund är på väg att bli en del av hans nya vardag. Spännande!

I Görans karriär ligger arbete i och runt affärssystemet IFS från och med 1994. När han beskriver alla sina fantastiska år i applikationens och kodens värld gör han det stundom med epitetet ”en Thore Skogman-karriär”😊 Vill du veta mer om vad han eventuellt menar med det? Ja, då når du honom alltså numera hos oss på Align! Här ser han fram emot ”att jobba väldigt nära såväl kund som riktigt goda kollegor – att vara del av något väldigt kompetent, ödmjukt och familjärt”.

Hjärtligt välkommen Göran – vi ska göra allt för att visa att du har kommit rätt!