Glava har implementerat IFS Applications 10 i samarbete med Align

GLAVA® är en kompetensmiljö bestående av varumärkena Glava Insulation, Weber och Gyproc. GLAVA® har 500 anställda, en omsättning på 2,4 miljarder norska kronor och egna produktionsenheter i Norge. GLAVA® ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain, en världsledande totalleverantör av byggmaterial med stor tonvikt på innovation.

Glava Isolation använder IFS Applications för att stödja sina försäljnings- och logistikprocesser samt ekonomisk förvaltning. Under det senaste året har de implementerat IFS Applications 10 för att ersätta den tidigare IFS-lösningen. Align har varit huvudansvarig för att etablera en ny IFS-lösning och migrering från det gamla systemet. Align har deltagit med projektledare, lösningsarkitekt, logistik,ekonomi och teknisk personal.

”Vi har nyligen slutfört en framgångsrik ERP-uppgradering av IFS version 7.5 till version 10.0. Vi togs i drift med en helt ny installation utan problem. Align har deltagit genom alla faser av projektet och verkligen framträtt som en partner i denna resa. Align har skickliga och erfarna konsulter som tillsammans med oss på GLAVA® har uppnått ett samarbete där lösning, projektledare och affärsprocessexpertis har varit nyckelfaktorer för att skapa en framgång.

Håkon Kvåle, IT-direktör GLAVA®

Leveransansvarig Norge | Senior projektledare

Kontakt Nora