Align stöttar Profoto

Align i Sverige har glädjen och äran att stötta Profoto AB, ett bolag som är världsledande inom ljussättningsprodukter för professionella fotografer.

Profoto har nått sin starka marknadsposition genom en medvetenhet och innovationskraft kring hur man skapar bättre bilder genom ljus. Slutanvändarna är professionella fotografer och kommersiella kunder, bland annat stora konsumentinriktade varumärken och e-handelsföretag.

Kundens Chief Data Officer Daniella Stolpe säger:

”Vi är helt enkelt stolta över vår innovativa produktutveckling som drivs av vår övertygelse att man skapar fantastiska bilder genom om att bemästra, och forma, ljuset”.

Daniella är dessutom ansvarig för Profotos affärssystemslösning, med centrum i IFS Applications, och fortsätter:

Vi ser behovet av en kompetent partner för vår ERP-resa; en partner som kan stötta oss oberoende och lokalt. Via rekommendation dök då nybildade Align Consulting AB upp på vår radar. Från första förutsättningslösa dialogen fram till dags dato har vi stött på enkla, prestigelösa människor. Jag får uppfattningen att de genuint vill att vi ska lyckas! De gör oss trygga, och stöttar där vi har kunskaps- eller resursmässiga luckor. Samtidigt lockades jag omedelbart av att Align har ett annat budskap än sina branschkollegor”.

Align Consulting ABs VD, Per Aronsson, understryker:

Vårt sikte är inställt på en lång och givande relation där vi stöttar Profoto, på deras sida, i och runt affärssystemslösningen. Som vi hela tiden säger till kunder och alla skickliga medspelare på marknaden: Vi samarbetar gärna med alla. I detta fall känns det därför extra spännande att kunden har valt att kontraktera srilankesiska Enterprise Analytics som sin officiella IFS-partner, vilka vi verkligen ser fram emot att lära känna”.

Daniella fortsätter:

”Som ett första gemensamt projekt integrerar vi ett nytt europeiskt dotterbolag in i vår nuvarande IFS-lösning. Därefter är tanken att vi går emot en ny global uppsättning i IFS Cloud. Komplext. Intensivt. Men också kul! Det är skönt att ha erfarna bollplank att språka med runt våra planer och utmaningar”.

Den positiva inledningen är givetvis viktig likväl som härlig, men, den stora arbetsinsatsen ligger fortsatt framför parterna. Vilket Per konkluderar:

”Det är lätt för oss att säga att vi siktar på ett långsiktigt samarbete, och såklart fantastiskt att höra att Daniella & Co är nöjda hittills. Det återstår dock att leverera mervärde på riktigt, på kort och lång sikt. Vi kommer göra vårt yttersta för att Profoto ska vara nöjda inte bara strax efter projektstart, utan även långt efter målgång”.

På bilden poserar, eller borde vi kanske skrivit påserar😊, Daniella ihop med Aligns Anna Starkman och Martin Lindstrand. De verkar trivas tillsammans!

VD Align Consulting AB

Kontakt Per