Nu startar vi Align Consulting i Sverige!! Med långsiktighet, ett stort hjärta och ödmjuka konsulter i världsklass önskar vi att inspirera kunder och varandra.


Per & Fredrik berättar om varför de tror på Align Consulting i den svenska marknaden​

I Norge har Align Consulting år efter år, uppskattat och framgångsrikt, stöttat IFS-kunder. På kundens sida. Seniora rådgivare, enkla och prestigelösa individer, med en brinnande lust att göra kunden ännu starkare.

Nu tar Align steget in i Sverige. Steget tas med oss, Per och Fredrik, vid rodret. Samma grundtanke, samma idéer, men med en svensk ”dialekt” på allt vi gör. Med omtanke, tillit, skratt och nyfikenhet som ledord. Eller som vi valt att uttrycka vår strävan: ”Med långsiktighet, ett stort hjärta och ödmjuka konsulter i världsklass inspirerar vi kunder och varandra“.

Med åren har styrning via värderingar blivit allt viktigare för oss båda. Det måste kännas rätt. Nu får vi bygga något eget, från grunden. På det sätt vi vill. Otroligt spännande. Vi blir varma i kroppen av det värderingsarbete vi gjort. Vi tycker att vi satt basen för “rätt” bolag. Nu ser vi fram emot att jobba vidare ihop med nya kollegor, som vill bygga tillsammans med oss. För att förfina, och göra värdena till allas. Att sätta en gemensam kultur.

Från Norge tar vi med oss mycken klokskap, struktur, kompetens och inspiration. Vi slipper starta från noll; tvärtom har vi 20 kollegor redan dag ett. Och inte vilka som helst, utan riktiga klippor. Vi tar också med oss en genuin och tillitsbaserad kultur, med kunden i centrum. Att verkligen stå på kundens sida.

Nu i januari kommer jag, Fredrik, först att jobba med att sammanställa enkla men funktionella kundavtal. Sedan hoppas jag förstås på många rekryteringssamtal. Baserat på det gensvar jag fick på den LinkedIn-artikel jag delade härom veckan har jag goda förhoppningar.

För mig, Per, blir det start den 1 februari. Jag ser verkligen fram emot möjligheten att ihop med Fredrik, och er som vågar er på att göra oss sällskap, skapa något fantastiskt. Något som vi alla uppskattar, något som inspirerar oss själva och våra kunder. För sådana hoppas vi på i mängder.

Vi söker nu medarbetare som vill vara med och bygga det optimala bolaget ihop med oss. Med sunt förnuft. Med glädje. Och med ett hjärta för kunden.

Och till dig som svensk IFS-kund repeterar vi: Via våra norska vänner har vi tillgång till ca 20 verkliga IFS-experter redan dag 1. Samt att vi har en handfull svenska medarbetare på väg in redan.

Oaktat om du är kund eller konsult: Kontakta Fredrik för att få veta mer!

Nu kör vi!