Det är nu drygt fyra månader sedan vi startade; idag tar Fredrik chansen att reflektera över sitt vägval.🧡 👍


Tiden går fort när man har roligt! Men vad har skett? Vad är roligt? Och kanske framför allt, varför gjorde jag vägvalet att starta Align i Sverige tillsammans med Per?

Det där med tiden kunde inte vara mer sant än här. Känns smått orealistiskt att vi på bara ett par månader har fått igång ett fullt fungerade bolag, med några av de i mina ögon bästa kollegorna, med hög spetskompetens och stort kundfokus.

Att få befinna sig i en positiv spiral där vi har förmånen att hjälpa framstående nordiska bolag, stötta IFS-partnerkollegor till framgång, och samtidigt få ha glädjen och känslan att vi bygger ett företag, en kultur, en plats som vi tillsammans kan vara stolta över, ger nästan euforiska känslor.

Det är inte bara en gång utan flertalet jag nypt mig själv i armen och ställt mig frågan: ”Kan man ha det såhär bra på jobbet”?

Kan hända att det är en nyförälskelse? Men känslan av att faktiskt kunna stå över en fakturerad krona till förmån för en väldigt nöjd kund, eller att inte behöva jaga en kollega med arbetsuppgifter utanför kontorstid, eller att kunna stå helt rak i ryggen och berätta om våra värderingar utan att överdriva och känna att de inte bara är bra utan också sanna, ja, den känslan är underbar.

Vår övertygelse är att våra värdeord glädje, tillit, nyfikenhet och omtanke inte bara är just ord utan ord som gör skillnad. Jag känner att vi verkligen lever efter värderingarna och har med oss dem i vardagen. Detta i kombination med ett långsiktigt tänkande, med goda och sunda rutiner, skapar en plats där man kan trivas.

Här skulle jag engagerat kunna fortsätta skriva spaltmeter om varför just Align, där man får jobba på kundens sida, där man som anställd kan få vara delägare eller faktumet att man har en väldigt flexibel arbetssituation. Men jag får stanna här.

Är du nyfiken på att höra mera om oss? Står du eller ni inför ett vägval? Tveka inte. Vi söker flera ”Aligners” och vill gärna hjälpa flera bolag genom att stötta Er på Er sida.

Ser fram mot ert samtal eller mejl. Glöm inte heller att följa oss vidare på resan för att ta del av vad som händer hos oss.