Catharina Malmgren galopperar in pĂ„ AlignđŸ€©đŸ§Ą


Idag firar vÄr femte medarbetare i Sverige, Catharina Malmgren, en vecka pÄ Align. Som bilden sannolikt indikerar Àr hÀstar och ridning hennes största fritidsintresse. DÀrtill har hon en hel massa kreativa intressen. Hon snickrar, odlar, lagar mat, bakar kolakakor m.m. Ett nytt hett fokus Àr att förse det nÀstan nyfödda barnbarnet med egenhÀndigt tillverkade plagg.

ArbetsmÀssigt dÄ, vem Àr hon?

”JĂ€mfört med Weronica, som ju började pĂ„ Align samtidigt som jag, sĂ„ Ă€r jag en fĂ€rsking inom IFS-sfĂ€ren. Min första dag pĂ„ IFS var nĂ€mligen sĂ„ sent som 1994😊 DĂ„ inledde jag min karriĂ€r pĂ„ IFS R&D. Fokus var systemutveckling och sedermera applikationskonsulting inom verksamhetsomrĂ„det UnderhĂ„ll. Efter fem Ă„r gick jag vidare till IFS konsultorganisation, dĂ€r jag sedan jobbade i ca 17 Ă„r.

Som konsult skiftade jag inriktning frÄn UnderhÄll till Supply Chain, och inom Supply Chain blev mitt huvudomrÄde Retail. De första Ären administrerade och planerade jag dessutom ett antal kunders aktiviteter i en roll vi benÀmnde Planning Coordinator. Gradvis övergick mitt fokus helt till affÀrskonsulting, ibland ocksÄ kombinerad med en lösningsarkitekts- eller delprojektledarroll. Jag jobbade i den dagliga driften, likvÀl som i nyimplementations- och uppgraderingsprojekt.

Mina senaste fem Är har jag spenderat hos EVRY, sedermera TietoEVRY. DÀr har jag fortsatt jobba pÄ liknande sÀtt, och som huvudfokus varit kundernas stöd och rÄdgivare över tid. Jag gillar helt enkelt att supporta och stötta kund. Det ser jag verkligen fram emot att fortsÀtta göra i min nya roll pÄ Align.

Det jag gillar bĂ€st Ă€r nĂ€mligen att hjĂ€lpa kunden genom att försöka förstĂ„ deras verksamhet och dĂ€rigenom förbĂ€ttra deras anvĂ€ndning av applikationen. Allt det dĂ€r kan ju lĂ„ta som floskler, men, att hitta lösningar pĂ„ knepiga problem och utmaningar Ă€r en fantastisk kĂ€nsla. För att vara affĂ€rskonsult Ă€r jag vĂ€l bevandrad i det tekniska, sĂ„ att liksom jobba lite bakom kulisserna, att metodiskt steg-för-steg felsöka och hitta ”lösningen”, det gör mig genuint lycklig i vardagen.”

Catharina bor med man och familj pĂ„ en gĂ„rd strax utanför Linköping. DĂ€r driver de djurhĂ„llning i en enligt henne sjĂ€lv ”liten skala”, med kor, fĂ„r, hĂ€star och höns, samt oftast 3 katter


Med detta vÀlkomnar vi en positiv, kundfokuserad och lösningsorienterad kollega till oss pÄ Align! VÀkommen Catharina!