Pia Nordquist

Supply chain management

Pia Nordquist

I Pia får du diger verksamhetserfarenhet. Den har hon främst skaffat sig under sina nästan 25 år i tillverkningsindustrin, hos den världsledande svenska koncernen Munters. Efter roller med fokus på order- och produktionsplanering tog hon steget över till IT och förvaltning i samband med att Munters år 2001 valde att byta affärssystem från Movex (M3) till IFS.

Hon har deltagit i nyimplementation, utrullning, uppgradering, support men främst i förvaltning av IFS och dess kringsystem. Detta har gett henne en stabil bas att stå på. I applikationen är det Supply Chain som är hemmabanan, men via sina år som applikationsspecialist är hon spetsig i sin kompetens inom flera områden. Hon är van att kommunicera med många parter för att nå rätt slutresultat.

Det senaste året har Pia konsultat åt ytterligare en handfull IFS-kunder. Där har hon framgångsrikt kunnat applicera sina erfarenheter, samtidigt som hon skaffat sig nya insikter och referenser. Som person är hon enkel och prestigelös. Hon drivs att hjälpa kunden att få ut det mesta av sin affärssystemsinvestering.

Pia är en omtyckt lagspelare med diger och tvättäkta verksamhetserfarenhet.