Align erbjuder processmodellering i 2c8


Align Consulting AB och 2c8 inleder samarbete!

Sträcker sig era affärsprocesser utanför IFS? Har ni justerat användningen av systemet efter er initiala kartläggning? Nyanställer ni?

Genom åren har vi frekvent stött på dessa dokumentationsbehov; att visuellt kunna beskriva något för att skapa tydlighet. Av den anledningen är vi väldigt glada att kunna berätta följande:

Vi har ingått ett partnerskap med 2c8 för att i verktyget 2c8 Apps kunna hjälpa er, våra kära kunder, i just detta arbete!

Oavsett om ditt behov är litet, kanske vill du kartlägga en delprocess inför ett viktigt förändringsbeslut, eller stort, du behöver dokumentera hela företagets flöden från ax till limpa, kan vi bistå. Men som vanligt är det du och ditt behov som styr: Vi dokumenterar inget i 2c8 Apps om inte du som kund ser värdet.

Vilka är fördelarna med 2c8?

Vi upplever att 2c8 är snyggt, modernt och lättarbetat, men inte minst är det smidigt för IFS-kunder eftersom grunden till dokumentationen redan är satt i just 2c8. Dvs, du som kund har redan sett det live, och startsträckan när du vill förädla, vidareutveckla och inte minst sprida informationen blir kortast möjligt. Men återigen, vi tvingar dig vare sig att modellera, eller modellera i ett specifikt verktyg – vår erfarenhet säger dock att det kan vara klokt.

Direkt efter sommaren är vi redo att börja rita!

 

Om 2c8:

2c8 äger och utvecklar programvaran 2c8 Apps – ett kraftfullt modelleringsverktyg för att kartlägga verksamheter och dess processer.

Om Align:

Align Consulting är ett oberoende konsultbolag med expertkompetens inom IFS där vi hjälper våra kunder att maximera nyttan med sin IFS-lösning. Align är kundens partner, och samarbetar i den rollen ofta, gärna och tätt med kundens andra nyckelspelare.

 

För mer info: Kontakta Aligns affärsansvarige Fredrik Aldén; fredrik@alignconsulting.se, eller VD Per Aronsson, per@alignconsulting.se.