Align Consulting AB har ynnesten att fĂ„ presentera Maria Forsling som ny medarbetare. Wow! 🧡 😍


SÄ har vi det stora nöjet att fÄ introducera er för Maria, det senaste tillskottet pÄ Align i Sverige. Pang pÄ bara:

DÄ jag hade varit ledig en hel helg efter att ha lÀst fÀrdigt Systemvetarlinjen vid Linköpings Universitet började jag 1999 pÄ IFS Sommarskola; ett introduktionsprogram för traineer.

Efter det fortsatte jag som utvecklare pÄ IFS, dÀr jag genom Ären (och det blev fler sÄdana Àn jag anade) har haft mÄnga olika roller. Gemensamt för dem alla Àr att de har varit nÀra kunder. Det har lÀrt mig mycket. Allra senast jobbade jag inom presale som lösningsarkitekt, men annars Àr det inom konsultverksamheten jag huserat och gÀrna haft flera hattar parallellt: Lösningsarkitektens allra oftast, men Àven projektledarens och verksamhetskonsultens. 

I grunden Ă€r jag norrlĂ€nning, men bor sedan ett antal Ă„r pĂ„ landet utanför Köping med man, tre tonĂ„rsbarn och hund. Man kan sĂ€ga att det ofta hĂ€nder saker – det Ă€r vĂ€ldigt sĂ€llan trĂ„kigt – och bor man pĂ„ landet pĂ„ en gĂ„rd finns det alltid aktiviteter att Ă€gna sig Ă„t eller att ta tag i. 

Jag gillar att vara utomhus, göra stort som smÄtt och Àven att röra mig för att mÄ bra. Det sistnÀmnda gÀrna tillsammans med andra likasinnade. Att ha ett lagom stort (litet) projekt hemma Àr trevligt. LikavÀl som att Äka pÄ Àventyr med familjen till en ny plats med nya intryck och mÀnniskor.

Under alla mina 23 Är pÄ IFS har jag gillat att jobba med lösningar till kunder. Att hitta ett sÀtt eller en vÀg för att underlÀtta och förbÀttra en del i en process. Göra det bÀttre eller enklare om det gÄr. UtifrÄn en process finns mÄnga olika aspekter att ta hÀnsyn till; organisation, mÀtpunkter, kontroll, nÀsta steg i processen etc. DÄ behöver man jobba nÀra kunder för att fÄ förstÄelse och kunna se eller utforma en lösning tillsammans. 

Jag hoppas att jag i min roll pÄ Align kommer att fÄ jobba och bidra nÀra kunder för att utveckla en process, att kunna nÄ förbÀttring i ett ERP-flöde, att helt enkelt hitta rÀtta vÀgen framÄt. Det i kombination med att fÄ vara med pÄ Align frÄn början, nÀr nÄgot nytt startas, ger mig energi.

I Maria fÄr Align ombord en glad, analytisk och till kund och uppdrag oerhört dedikerad kollega. Med ett cementerat gott rykte. Och ett klassiskt norrlÀndskt lugn. Nu kör vi!

Eller?!

Nja, det blir liksom för parhÀsten Anna Starkman en mjukstart med ett vÀl avgrÀnsat externt uppdrag i juni, och först efter sommaren fullt blÄs. DÄ kör vi!

VĂ€lkommen Maria!