Vi hälsar Ema Sabanovic välkommen till Align!


I juni uppdaterade vi er om vårt nya samarbetsavtal med 2c8, kring processmodellering. Det är ett område där vi siktar på att assistera våra IFS-kunder mer än vad vi gjort historiskt. En viktig spelare i detta är vårt senaste tillskott, Ema Sabanovic.

Ema sticker ut på ett spännande vis bland dagens medarbetare på Align Consulting AB. Hon har nämligen ingen bakgrund i IFS. Däremot har hon diger erfarenhet som managementkonsult, affärsanalytiker, business controller, förändringsledare och entreprenör. Vi tänker oss att hon på ett utmärkt sätt kan bistå våra kunder med förändringsledning, men först och främst, lägga grunden till effektiva flöden och framtida eventuell förändring genom proffsig processmodellering.

Här kommer Emas introduktion av sig själv:

En självgående och strategisk verksamhetsutvecklare med internationell erfarenhet och stort intresse för process- och förändringsarbete.

För mig känns det som ett helt naturligt nästa steg i min karriär att fortsätta som extern affärskonsult. Det ger mig möjlighet att engagera mig i en mängd olika projekt inom varierande organisationer, samtidigt som jag också har en stabil och trygg grund att utgå ifrån: Align-familjen. I den kände jag mig omedelbart både välkommen och uppskattad.

Jag är en ”initiator”, en sådan som vågar och tar initiativet med att komma i gång, och en som ser till att saker också blir utförda. Samtidigt är jag en lagspelare, som uppskattar goda idéer som jag vet bäst blir skapade i team.

Mina erfarenheter har lärt mig att hantera situationer under stark press, där många olika personligheter varit involverade. Denna färdighet har jag haft stor nytta av i samtliga projekt jag varit igenom.

Att vara strategisk innebär för mig inte bara att tänka långsiktigt. Det innefattar också att förstå hur olika faktorer kan påverka ett strategiskt beslut, inklusive de mindre detaljer som kan vara avgörande. Jag har samlat mycket erfarenhet inom detta område, men jag tror mig också ha den ödmjukhet som krävs för att inse att små saker kan ha en stor inverkan på slutresultatet.

Som person sprider jag arbetsglädje, vågar utmana invanda mönster och uppskattar varje roll i ett team. Jag är ambitiös i allt jag gör, lyhörd och strävar alltid efter att leverera mer än vad som förväntas.

Privat lever jag ihop med min man och våra två barn, och mycket av fritiden spenderar jag såklart med dem. Inte minst i rollen som ”fotbollsmorsa”.  I övrigt lagar jag gärna nyttig och globalt inspirerad mat, tränar, eller bara njuter av en skön siesta.

Avslutningsvis ser jag verkligen emot att träffa, och hjälpa, IFS-användare, och att göra kunderna ännu starkare genom rätt användning av 2c8!